Horoszkópok

2016.04.18. 08:10

Napi horoszkóp - A Kosnak most a magánéletet kell választania a karrierjével szemben

A Nyilas ma óvatosan bánjon a szavakkal!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Sokszor megfogadta már, hogy nem fogja minden idejét rááldozni a munkájára. Ma ismét szembe kerülhet a karrierje és a magánélete, amik közül ezúttal az utóbbit kellene választani.

Bika (április 21.–május 20.) – Nem érdemes azon aggódnia, hogy kevés az idő valamire, mert a sopánkodással csak még többet veszít. Emberelje meg magát, és hozza ki a legjobbat a lehetőségekből!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Olyan pozitív változások állhatnak be a ma, amik egy csapásra megoldják az anyagi gondjait. Látja, hogy csak ki kellett várni, hogy elmúljon a vihar, és máris süt a nap!

Rák (június 22–július 22.) – Igazán szereti a kihívásokat, amik meg is fogják ma találni önt! Szinte gond nélkül fogja őket venni, és egy komolyabb feladat végén még a főnöke is megdicséri majd!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ha valamilyen fontos dolognak a végére akar járni, akkor szigorúbbnak kell lennie magához. Ha valamibe több energiát befektet, akkor meg fogja találni a megoldást!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Most magán áll, hogy mihez kezd a rendelkezésre álló idővel. Vagy elvállal egy feladatot, és kicsit túlórázik, vagy a barátaival találkozik, és jól érzik magukat.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Az egyik kollégája nagyobb bajba került, aminek bánatában ön is osztozik. Szerencsére ezúttal jól húzza meg a határvonalat, hogy meddig megy el a vigasztalásban.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Az életben az a jó, hogy futószalagon mindig jönnek az újabb lehetőségek, csak észre kell venni őket. Ha valami komolyat is hibázott, álljon fel, és csak menjen tovább!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Hiába határozta el már előre, hogy diplomatikusan fog viselkedni, egyszerűen, akit nem kedvel, azzal szemben nem fogja tudni magát megjátszani. Óvatosan a szavakkal!

Bak (december 22.– január 20.) – Nagyon egy hullámhosszra került valakivel az utóbbi időben. Ha ennyire megtalálták egymást, talán érdemes lenne elgondolkodniuk, hogy szorosabbra fűzik a kapcsolatukat.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ha még nem találta meg az igazit, akkor ma járjon nyitott szemmel, mert szembe jöhet önnel az a bizonyos illető, aki lehet, hogy megváltoztatja az életét. Csak magabiztosan!

Halak (február 21.– március 20.) – Vagy fellázad, vagy beadja a derekát, köztes út nem lesz. Megpróbálnak mindent a nyakába varrni, legyen a munkahelyén, vagy otthon. Ne hagyja, hogy zsinóron rángassák!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!