Nagykanizsa

2011.06.27. 06:40

Országos olvasóköri találkozót rendeznek

Nagy feladat vár a Kiskanizsai Polgári Olvasókörre, a civil szervezet ugyanis felkérést kapott, hogy novemberben megrendezzék az olvasókörök országos találkozóját.

Sámel József

Július végén Újvidékre utazik a Kiskanizsai Polgári Olvasókör vezetősége, illetve az egyesület művészeti csoportja, az Árvácska Dalkör, hogy fellépjen a Kárpát-medencei Olvasókörök Találkozóján. A délvidéki magyarsággal való találkozás azonban nemcsak lelki feltöltődést, hanem szakmai tájékozódást is jelent.

- Amennyiben sikerül eleget tennünk a szövetség felkérésének, úgy ez év novemberében mi rendezhetnénk meg az olvasókörök országos találkozóját - mondta Lukács Ibolya, a kiskanizsai egyesület titkára. - Szeretnénk kitenni magunkért, ezért támogatók segítségére is szükségünk lesz, hogy szállást, közlekedési eszközöket, s jó programokat tudjunk biztosítani az ide érkező vendégeknek. A civil és céges felajánlások mellett, az önkormányzat támogatására is számítunk, reményeink szerint a polgármesteri keretből jut pár száz ezer forint a program támogatására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!