Olvasó

2013.02.14. 09:23

Szerelmes, pajzán és vicces: Valentin-napi SMS tippek

Összeszedtünk néhány SMS-üzenetet február 14-ére gondolva. Van benn szerelmes, pajzán, kedves, vicces és laza. Mindenki kiböngészheti a számára megfelelőt.

zaol.hu

Régóta lappang 1 gondolat a fejemben, 1 aprócska dobbanás itt bent a szívemben. Kimondani nem könnyű, mégis megteszem, tudnod kell, hogy csak Veled létezem!

Azon a napon, amikor rád találtam, egyedül voltam, senkire sem vágytam. Te értem jöttél, igazán szerettél. Köszönöm azt, hogy a mindenem te lettél.

A szívem olyan, mint egy nyitott könyv. Nyitva van mindenki előtt, de egyedül csak te lapozhatsz bele, mert álmaim veled vannak tele.

Szemedet becsukhatod, elég, ha szíved, hallgatod, megmutatja kit keresel. Bízd rá magad boldog leszel!

Az együtt töltött perceinkből legyenek órák, majd napok, a napjainkból hosszú hónapok, s az örökkévalóság tartson addig, amíg Veled vagyok!

Az élet célját te adtad nekem, nekem többet érsz mindennél, csak azt kérem, hogy maradj mindig csak az enyém!

Van álom, mely szebb, mint a többi. Van álom, mely többet tart, mint a többi. De a legszebb álmom ahhoz kötődik, aki most e sorokat éppen olvassa.

Add a kezed újra, hallgasd meg szavam, tovább nem tudok éli egymagam...

Látom felcsillanni a szemed, mikor ezt az üzenetet megkapod. Azt hiszed új hódolód üzenete érkezett. Pedig ez csak a régi üzenet: nagyon szeretIek téged.

Te légy a tűz, te légy a kárhozat, te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, te légy a végzetem, te légy az álmom, te légy az életem!

Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem,  s mert szív nélkül élni nem lehet,  cserébe elhoztam a Tiedet.

Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

Ezt az SMS-t annak küldd tovább, akit szeretsz, vagy utálsz, vagy mindkettő. És most gondolkozz el azon, hogy te miért kaptad!

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, levegő nélkül nem tudok élni.

Féltelek! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, akár egy angyal. Te vagy, ki hiányzik, mikor ébred a hajnal!

Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

Hogyan tudnék élni nélküled? Hisz rólad szól az élet. Nem történhet semmi sem veled, míg létezem, és érzek.

Gyönyörű álmot láttam az éjjel; a csillag szeretkezett a holdfénnyel. De aztán rájöttem nem álom, ez tény Én voltam a csillag Te voltál a fény!

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az élet egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra látlak, és a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

El szeretném mondani, hogy szeretlek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani neked, nélküled nem érdemes élni.

Ha este lefekszel és kinézel az ablakon, keresd az égen a legszebb csillagot. S ha azokra gondolsz, akik téged szeretnek, gondolj majd rám is, mert én is szeretlek.

Torta recept: 1/2 óra csók, 5dkg simogatás, 5dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 perckeverés, 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab. Na? Megcsináljuk?

Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy szeretIek, Nem tudok mást kérni, csak azt, hogy keress meg, és súgd bágyadt testemnek: ha kellek, szerezz meg!

Olaszul Ti Amo, angolul I love U, németül Ich liebe dich, franciául meg majd elmondom, ha kettesben leszünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!