Hirdetés

2021.06.24. 10:14

Ezekkel a kiegészítőkkel sokkal többre képes az okostelefon

Forrás: etuo

Az okostelefonokat ma már számos olyan dologra használhatjuk, ami akár két évtizede is a sci-fik kategóriájába tartozott. Néhány telefonos kiegészítő segítségével pedig tovább tágíthatjuk a telefonok nyújtotta lehetőségeket.

Bluetooth-hangszóró: zene füleinknek

Vezeték nélküli Huawei BT CM510 3W Bluetooth hangszóró – fotók: etuo.hu

Bármilyen sokat is tudnak a modern okostelefonok, zenehallgatásra önmagukban nem a legalkalmasabb eszközök. A saját hangszóróik általában nem túl erősek, ezért sokkal élvezetesebb egy jó minőségű fülhallgatót vagy hangszórót csatlakoztatni hozzájuk.

A Bluetooth egy olyan technológiát jelent, amelynek segítségével vezetékek, kábelek nélkül kapcsolódik össze két eszköz. Egy jó minőségű Bluetooth-hangszóró minimum 5-6 órán keresztül szól egy feltöltéssel, a fülhallgatók pedig még tovább.

A vezeték nélküli csatlakozás kivételes szabadságot biztosít. A fülhallgatók és a hangszórók egy része mikrofonnal is fel van szerelve, ezeken telefonos vagy internetes csevegőappokon (pl. Messenger, Skype, Viber stb.) folytatott beszélgetések lebonyolítása is lehetséges. Egyes hangszórók vízállóak, így akár strandolás közben is lehetővé teszik a zenehallgatást.

Egyszerű, de nagyszerű találmány: a szelfibot

Selfie Stick Blun – Monopod, 3.5 mm-es mini jack csatlakozóval

Az okostelefon, a Facebook és az Instagram, no meg a szelfizés elválaszthatatlanok egymástól. A szelfi, vagyis az önmagunkról készített fotó minden korosztályt rabul ejtett, legszívesebben mégis a fiatalok készítik és posztolják ki a közösségi oldalakra. A szelfibot tulajdonképpen a kar meghosszabbítása, ami bármikor lehetővé teszi a szelfi készítését, külső segítség nélkül is. A telefon egy speciális tartóba kerül, amely a bot végén található. A bot másik végén pedig egy elsütő billentyűt helyeztek el, amivel fotózni lehet.

Vannak olyan szelfibotok, amelyek ennél is többet tudnak, és monopoddá alakíthatóak. A monopod azt jelenti, hogy az eszköz egyik vége háromlábú álvánnyá alakítható. Az így rögzített telefonnal tökéletesen éles képek készíthetőek, mert véletlenül sem mozdul be úgy, mintha a kezünkben tartanánk.

Egy monopoddal kombinált szelfibot tökéletes ajándék is lehet, ami nem hiányozhat a nyaralásról. De a családi ünnepeken is segíthet abban, hogy senki se maradjon le a közös fotókról.

Elfogyott a tárhely? Segít a memóriakártya!

Memóriakártyák az etuo.hu kínálatából

A mobiltelefonra számos dolgot, például fotókat, videókat, zenét, filmeket, játékokat, e-bookokat stb. mentenek le és tárolnak a felhasználók. Azonban nem minden telefon memóriája elég nagy ehhez. A memóriakártya segítségével a telefon tárolókapacitása megnövelhető, akár jelentősen is. Így viszonylag olcsón megoldható ez a probléma, anélkül, hogy új telefont kellene vásárolni.

A leggyakoribb memóriakártya-típus, ami a legtöbb telefonnal kompatibilis a MicroSD. Ha valaki nem biztos benne, pontosan milyen kártya való a készülékébe, érdemes tanácsot kérni. Ezt a online megrendelés előtt is megtehetjük a színvonalasabb webáruházak munkatársaitól. Így biztos, hogy rögtön működni fog a kártya, és nem kell a későbbiekben kicserélni.

Megbízható minőségű telefonos kiegészítők jó áron az etuo.hu webáruházból

Vásárlás előtt érdemes nyitott szemmel tájékozódni, és megfelelő minőségű kiegészítőket beszerezni. A legjobb olyan helyről vásárolni, ahol ellenőrzött, kiváló minőségű termékek széles választékát kínálják. Online vásárlás esetén pedig nyugodtak lehetünk a garancia felől, és az ügyfélszolgálat is biztosan elérhető, több csatornán is.

Ha ilyen üzletet keres, látogasson el az etuo.hu-ra, amely a telefonos kiegészítők egyik legnagyobb internetes szakáruháza. Rendkívül széles választékban kínál telefonos kiegészítőket, köztük kiváló minőségű Bluetooth-hangszórókat és vezeték nélküli fülhallgatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában