Késes támadás

2024.08.25. 11:49

Zavartan viselkedett a fiatal lány, aki négy embert megkéselt és egy dohányboltban is rongált Mosonmagyaróváron

Zavart volt, mintha részeg vagy drogos lenne – így jellemezte a rendőrséget a helyszínre riasztó Völgyesi-Domonkos Klára azt a fiatal lányt, aki szombaton négy embert, köztük családtagjait is megkéselte Mosonmagyaróváron. A TEK és a rendőrség több órányi munkája után a lányt végül a Fő utcai dohányboltban fogták el.

Zaol.hu

Forrás: Kisalföld

A Kisalföld közlése szerint családi dráma helyszíne volt szombaton az Ipartelep Mosonmagyaróváron: egy 19 éves lány megkéselte családtagjait. Arről előzetesen eltérő információk érkeztek, mely családtagokkal történt az eset. Végül megerősítették: az apát és nagymamát szúrta meg az elkövető, hozzájuk két mentőhelikoptert riasztottak. Súlyos állapotban szállították őket kórházba. A Kisalföld információi szerint több órás műtét során küzdöttek a szakemberek az életükért. A lány a belváros felé vette az irányt, folytatva ámokfutását útközben egy járókelőt is megszúrt. A Fő utcára érkezve egy dohánybolt tulajdonosát sebesítette meg. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a két férfit könnyebb sérülések miatt látták el és szállították kórházba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!