Program

2024.09.13. 09:00

Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsán

Nagykanizsán a hét végén rendezik meg a XVIII. Bor- és Dödölle Fesztivált, amely pénteken 14 órakor kezdődik az Erzsébet téren az ünnepélyes megnyitóval.

Zaol.hu

14.30 órától az Orff ütőegyüttes zenél, ezt a borverseny eredményhirdetése követi. 17 órától a No Sugar, 20 órától az LGT sztárjait is soraiban tudó Zenevonat, 22-kor a Crazy Little elnevezésű Queen-dalokat játszó zenekar ad koncertet. A Medgyaszay Házban is lesznek koncertek, 16.30 órától a Colmena, majd a helyi Your Last Steps, illetve a budapesti Pennhurst játszik. 23.30-kor a The Konnektion lép színpadra. Szombaton 10 órakor szüreti felvonulással folytatódik a program, ennek kiindulópontja a Széchenyi tér, végállomása az Erzsébet tér lesz. Utóbbi helyszínen 11 órakor kezdődik a főzőverseny, 12-től pedig újabb kulturális műsorok várják az érdeklődőket. Az esti koncertek sorát 18 órakor a Soulwave nyitja, 21 órakor az Irie Maffia zenél, míg 23.30-kor a StadiumX lép fel. A két nap során emellett számos kísérőprogram várja még a látogatókat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában