Vasárnap hajnalban feloldották az útzárat

5 órája

Buszbaleset a 76-oson - helyszíni tudósítás fotógalériával, videóval

Szombat este fél tíz tájban történt a baleset Zalaegerszeg közelében, utasokkal teli autóbusz borult az árokba, miután ütközött egy személyautóval. Kora reggelre feloldották az útzárat a 76-os főút alsónemesapáti szakaszán.

Zaol.hu

A busz az árokba borult, a helyszínen sok a sérült ember, akiknek ellátása folyamatosan zajlik.

Fotó: Pezzetta Umberto

Mint arról szombaton éjszaka beszámoltunk, személygépkocsi és utasokat szállító autóbusz ütközött össze a 76-os főúton, Alsónemesapátinál szombaton eset 10 óra tájban. A busz az árokba borult, a helyszínen sok volt a sérült ember, akiknek ellátása folyamatosan zajlott. Zala vármegye több településéről és Vasvárról is érkeztek mentők a helyszínre. Az egységek a gépkocsiban utazó két embert feszítővágóval szabadították ki, majd átadták őket a mentőknek. A busz kiemeléséhez Nagykanizsáról érkezett tűzoltódaru a helyszínre még az éjszaka.

A helyszínen egész éjszaka nagy erőkkel dolgoztak a mentők, rendőrök, tűzoltók, teljes útzár volt érvényben. A rendőrség vasárnap hajnalban 5.50-kor kiadott tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés is véget ért, a főút újra teljes szélességében járható.  

Alább helyszíni fotóinkat és videónkat láthatják.

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!