Fesztivál

2018.08.31. 09:00

Lezárják Nagykanizsán a belvárost a Dödölle Fesztivál miatt

Az idei bor- és dödöllefesztivál idejére ismét lezárják a belvárost. Hogy mikor és merre közlekedhetnek az autósok és buszok, azt alább közlik a fesztivál szervezői.

Pásztor András

Mint azt Horváth Istvántól, a fesztivál szervezőjétől megtudtuk: a város autós, illetve buszos közlekedését ezúttal is át kellett alakítani a fesztivál idejére.

A rendezvény ideje alatt a gépjármű forgalom elől már szeptember 6-án csütörtökön 18 órától le lesz zárva az Erzsébet tér keleti oldala (Fő út és a Rozgonyi út közötti szakasz). Pénteken 6 órától a tér többi részét is birtokba veszi a fesztivál. Ennek keretében már nem lehet behajtani a térre a Magyar utcai körforgalom, a Rozgonyi utca, illetve a Vásár utca irányából sem. A Rozgonyi utca felől érkezők a rendezvény ideje alatt a Kinizsi utca közlekedési irányának megfordításával az Arany János utca felé haladhatnak tovább. A gyermekvidámpark csütörtöktől vasárnapig a „régi piac” területén kap helyet, így ott parkolni nem lehetséges. A Fő úton a közlekedés a rendezvény ideje alatt folyamatosan biztosított lesz.

A rendezvény ideje alatt a 8, 8Y jelzésű helyi járatok a Napraforgó tér és Miklósfa viszonylatában a Napraforgó tér – Kenyérgyár – Magyar utca 60. – Kalmár utca – útvonalon közlekednek.

A többi helyi járat útvonala nem változik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában