ajándékot is hozott a fiataloknak

2020.07.03. 07:00

Molnár Flóra úszó olimpikon látogatott el a Szikrák Táncegyüttes próbájára

Nem mindennapi, híres látogató érkezett minap meglepetésvendégként a Szikrák Táncegyüttes fiataljainak szokásos, heti próbájára. Molnár Flóra úszó olimpikon látogatta meg a néptáncos csapatot.

Szabó Zsófia

A Szikrák hölgytagjai is nagy rajongói Molnár Flórának (középen)

Fotó: ZH

A néptáncos fiatalok mindennapjairól, sikereiről már többször beszámoltunk. A csapat mindene a néptánc, olyannyira, hogy a járvány idején is – személyes találkozó nélkül – együtt táncoltak. Az internet segítségével küldte a tananyagot az ifjaknak a néptáncegyüttes vezetője, Tóth István „Csonti”. A gyerekek pedig saját otthonaikban betanulták a lépéseket.

A Szikrák hölgytagjai is nagy rajongói Molnár Flórának (középen)
Fotó: ZH

A fiatalok nagyon aktívak voltak így is, ezért az együttes vezetője elismerésként nem mindennapi ajándékkal kedveskedett nekik az első próbák egyikén.

– Néptáncegyüttesünk minden tagja nagy rajongója Molnár Flóra úszó olimpikonnak – mondta el Tóth István „Csonti”. – Őt kértük meg, látogasson el hozzánk, és a meghívásnak örömmel, önzetlenül és lelkesen eleget tett a híres sportoló. Flóra ajándékot is hozott a fiataloknak, akik nagyon boldogan fogadták. Természetesen vidám beszélgetések, nagy nevetések is tarkították a találkozót. Felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára Flóra látogatása, kedvessége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában