Táncos évzáró a moziban

2023.06.19. 10:51

Színes műsorral mutatkoztak be a hip-hop táncosok

A közelmúltban tartották a Motion Dance Center Zalaegerszeg hip-hop tánciskolájának évzáró gáláját az Ady moziban, melyen a klub több mint száz táncosa mutatta be tudását telt ház előtt. Az egyesület az ovistól a felnőtt korosztályig ad lehetőséget a tánc kedvelőinek szabadidejük tartalmas eltöltésére.

Bálizs Zsuzsa

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A Kulcsár Laura vezette tánciskola a közelmúltban világversenyen is megmérette magát; a horvátországi Porec-ben közel 5000 táncos vett részt a Dance Star vb-n, ahol egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet is szereztek az egerszegi versenyzők. 

Elsőként Balaicz Zoltánné köszöntötte az egybegyűlteket, majd Mihály Péter – aki gyermekei révén személyesen is érintett a klub életében – konferálásával léptek színpadra a különböző korcsoportok. A közel kétórás gálán hatalmas tapsot kaptak a táncosok, akik között az ovisoktól a gyerek kategórián át a juniorokig minden korosztály képviseltette magát, de bemutatkoztak a versenyzők, a haladók, valamint a felnőttek is – utóbbiak Mutti Gang néven arattak hatalmas sikert –, ők olyan anyukák, akik lányaikkal együtt táncoltak a mozi színpadán. A színvonalas műsort követően biztosan tovább gyarapszik majd az egyesületi tagok száma, a közönségből ugyanis többen is kedvet kaptak a csatlakozásra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában