Önkormányzati választás

2024.05.29. 19:00

A Tiéd a Város kertvárosi jelöltjei

A Tiéd a Város Egyesület az egyetlen civilek és ellenzéki pártok összefogásával létrejött választási szövetség, amely a megyeszékhely 12 választókerületében jelöltet állított.

Arany Gábor

Ezt Góra Balázs az egyesület elnöke, egyben önkormányzati képviselő- és polgármesterjelöltje fogalmazta meg szerdán a három kertvárosi jelöltjüket bemutató sajtótájékoztatón. 
Nagy szükség lenne a Göcseji és az Átalszegett úti csapadékvíz elvezetésének a megoldására, akár uniós pénzek felhasználásával. Ezt sürgető feladatként fogalmazta meg Szabó Katalin, aki a 10.  választókerületben indul, és jelenleg is külsős tagja az önkormányzati közgyűlés humánigazgatási bizottságának. Hasonlóan fontos a családi házas övezetekben a járdák felújítása, és a Göcseji úti temető közvilágítása is megoldásra vár, tette hozzá.
A 9. választókerületben méreti meg magát Nagy Dezső, aki a közgyűlés műszaki bizottságában külső tag. Tervei között szerepel az utak, járdák, lépcsők felülvizsgálata, felújítása. Szükségesnek tartja további autóparkolók kiépítését is a társasházaknál. Fontos lenne, hogy a hegyhátakon is buszjáratok közlekedjenek, hangsúlyozta.
Vonzó és elérhető legyen minden korosztály számára a Kertváros, ezt Fodor László, a 11. választókerületi jelölt, az Eötvös-iskola testnevelő tanára jelentette ki. Ehhez játszóteret kell építeni a kisebb gyerekeknek, folytatni kell a fásításokat, mondta. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában