Önkormányzati választás

2024.05.29. 19:15

Bemutatkozott az EZE 7. és 8. választókerületi jelöltje

Pártsemleges civil szervezetként 26 éve vesz részt a város közéletében az Együtt Zalaegerszegért Egyesület, amely a június 9-i választáson mind a 12 választókerületben indít jelöltet.

Arany Gábor

Ezt Major Zsolt, az egyesület elnöke hangsúlyozta, amikor szerdai sajtótájékoztatójukon bemutatkozott a Landorhegyet is magába foglaló 7. és a 8. választókerület jelöltje Nászta Katalin, illetve Durgó Tibor. Fontosnak tartjuk a város idegenforgalmának erősítését, ebben fontos szerep juthat a 7. kerületben található Alsóerdőnek, itt szükség lenne szálláshelyekre is, mondta az elnök, aki emlékeztetett rá, anno az EZE kezdeményezésére jött létre az erdei tornapálya.-
A kultúrát épp annyira nélkülözhetetlennek tartom, mint a sportot fogalmazott Nászta Katalin, akit sokan nyugdíjas színművészként, íróként ismernek. A jelölt elárulta, korábban húsz évig élt Landorhegyen, ezért vállalkozik arra, hogy a helyhatósági választáson megméresse magát.
Durgó Tibor nyugdíjas vállalkozó, több klub aktív tagja, ily módon rendszeresen kiveszi részét a közösségi megmozdulásokból. Épp ezért fontosnak tartja a civil szervezetek erősítését, minél több landorhegyi polgár bevonását. Úgy látja, hogy kevesen vesznek részt a rendezvényeken a hatvanas évek elején épült városrészben élő szépkorúak jelentős számához képest. Bevonásukhoz szociális szemléletet is tükröző programokra van szükség, mondta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában