Kisugárzásával és bájos arcával lenyűgözte a zsűrit

2024.06.06. 20:00

Tündérszépek: Tóth Evelin képviseli Zala vármegyét a szépségverseny döntőjében

A Tündérszépek szépségverseny szakmai zsűrije, benne a nagykanizsai Tótpeti Lili egykori szépségkirálynővel, úgy döntött, hogy Zala vármegyét a döntőben a kozmetikusként dolgozó 27 éves murakeresztúri Tóth Evelin képviselje.

Benedek Bálint

Tóth Evelin pozitív kisugárzása, bájos arca elvarázsolta a szakértőkből álló zsűri tagjait

Fotó: Benedek Bálint

A fiatal hölggyel nagykanizsai szépségszalonjában találkoztunk, ahol szinte minden nap azon dolgozik, hogy vendégei elégedettebben nézhessenek tükörbe. Bár az általános iskolában még vers- és prózamondó versenyekre járt, az élet végül a szépségipar felé irányította.

Tündérszépek
A Tündérszépek idei zalai felfedezettje, Tóth Evelin munkában, éppen a bánokszentgyörgyi Hári Alexandra műszempilláját építi
Fotó:  Benedek Bálint

- Szeretem a munkámat, hiszen rengeteg új embert ismerhetek meg, akiknek igyekszem szebbé tenni a napjukat - mesélte Evelin. - Erre egyfajta közös tréningként tekintek, ugyanis önbizalmam nekem sincs túl sok. Évekkel ezelőtt szerettem volna kipróbálni, milyen érzés a fényképezőgép előtt pózolni, ezért elmentem egy üzletbe, ahol ruhákat próbáltam fel, amit megörökítettek. Kellemes élményt jelentett, és egyre több fényképész érdeklődött, s többféle termék reklámfotózásához is felkértek. A visszajelzésekből építkeztem, imponált, hogy jól lehet velem együtt dolgozni, a fényképezőgép is "szeret".

Tóth Evelin szerint a korosztályába tartozó nők körében tapasztalható önbizalomhiányról egyértelműen az internet tehet. Szerinte a különféle közösségi oldalakon megszerkesztett arccal és alakkal pózoló hölgyek megtévesztik a fiatalokat. Úgy gondolják, hogy csak tökéletes arccal, alakkal és ruhával lehet elérni a céljaikat. Evelin úgy érzi, ez hibás út, s azért örül annak, hogy a Tündérszépek 2024-es szépségversenynél az összhangra figyeltek a zsűri tagjai. A többi jelentkező a régiós fordulóban megmutathatta igazi arcát, lényét, ami egyedivé teszi ezt a szépségmustrát.

Tündérszépek
Tóth Evelin: Szeretném kihozni magamból a maximumot
Fotó: Benedek Bálint

- Amikor a döntőbe kerültem, az első szó, ami eszembe jutott: a felelősség volt - mosolygott. - Szeretném a lehető legjobbat nyújtani és kihozni magamból a maximumot, új kapuk nyílnak meg ezáltal. Heti háromszor járok edzőterembe. A nőies megjelenés a hétköznapokban is fontos, de most még jobban odafigyelek majd az étkezésre és a tréningek minőségére.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában