Szakmai és élményprogramok

2024.07.18. 16:30

A jövő évi repertoárt állította össze a Városi Színpad társulata Kerecsenyben

A nagykanizsai Honvéd Kaszinó Városi Színpad idén is megtartotta Művészet Mix elnevezésű táborát. A kerecsenyi táborhely évek óta ad otthont a szakmai és élményprogramoknak, így idén is visszatérő vendégek voltak a faluban.

Benedek Bálint

A fiatalok lendületes koreográfiákat gyakoroltak a csapatösszetartást is erősítő táborban

Fotó: ZH

A fiatalok délelőtt énekes, délután pedig színháztechnikai gyakorlatokon vettek részt. A színjátszók a szeptembertől kezdődő évadra készültek ez idő alatt. A jövő évi repertoárban szereplő öt színdarabot és énekes produkciókat gyakorolták, hiszen a közösen töltött egy hét nagyszerű lehetőséget biztosít a koncentrált munkára. Így több kortárs szerző darabja, a karácsonyra készülő színpadi játék, valamint komédiák kerültek elő. A programokat színesítették a különböző játékok és csapatversenyek, melynek során az élményszerzés és az együttműködés fejlesztése volt a cél. A fiatalok nagy lelkesedéssel és odaadással vettek részt a programokon, miközben, ha lehet, még jobban megismerték egymást. A táborozók jó emlékekkel tértek haza, magasabb szakmai szintre léptek, a kanizsai közönség pedig ősztől bepillantást kaphat az elkészült produkciókba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában