Szombaton Zenevonat az LGT számaiból

2024.08.07. 15:54

Kultúrtivornya Zalaszentgróton

Augusztus 5-én, hétfőn kezdődött az észak-zalai városban az ilyenkor hagyományos Szentgróti Kultúrtivornya, méghozzá Hűvösvölgyi Ildikó színművész Weöres Sándor-estjével Az éjszaka csodái címmel.

Arany Horváth Zsuzsa

A Malek Andi Soulistic fellépése szerdán a zalaszentgróti Ligetben

Fotó: Zalaszentgrót város hivatalos oldala/Facebook

Kedden Malek Andrea lépett fel, szerdán az E-MANCIK Színházi Manufaktúra Verslábak neccharisnyában című programjára ülhettek be a nézők. Augusztus 8-án, csütörtökön klasszikus zenei koncertet adnak az Erkel Ferec Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei, pénteken este hétkor a Mystery Gang koncertezik a kisszínpadon, a Liget nagyszínpadon pedig este nyolctól Zenevonat címmel lesz szuperkoncert az LGT együttes sztárjaival. A szombat délután a gyerekeké, akiket Paprika Jancsi Bábszínháza szórakoztat 16 órától a Ligetben, majd öt órakor ugyanitt gasztro-show-t tart Bede Róbert séf. Fél hétkor kutyabemutatóra várják a közönséget, 19 órakor a Happy Dixieland Band lép színpadra, fél kilenckor a 3+2 Zenekar, végül 22 órakor az ABBA Tribute érkezik. Vasárnap csendesebb meditációs órákat kínál 18 órától a Ligetben  a kisszínpadon DJ Nympha. Valamennyi program belépő nélkül látogatható.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában