Városháza

2024.08.19. 08:00

Pályázat a Keszthelyi Polgár­mesteri Hivatal aljegyzői munkakörének betöltésére

Keszthely Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Keszthelyi Polgármesteri Hivatal aljegyzői munkakörének betöltésére.

Zaol.hu

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye: Keszthelyi Polgármesteri Hivatal 8360 Keszthely, Fő tér 1.

Pályázati feltételek: igazgatásszervező vagy közigazgatás-szervező alapképzési szakon vagy jogász vagy államtudományi mesterképzési szakon szerzett szakképzettség vagy közigazgatási mesterképzési szakon szerzett okleveles közigazgatási szakértő vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképzettség; jogi vagy közigazgatási szakvizsga vagy a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium által a teljes körűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítés; legalább kétévi közigazgatási gyakorlat; magyar állampolgárság; cselekvőképesség; büntetlen előélet.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: polgármesteri/ önkormányzati hivatalnál szerzett legalább 3 éves jegyzői vagy aljegyzői vagy egyéb vezetői munkakörben szerzett gyakorlat; jogi vagy közigazgatási szakvizsga; felhasználói szintű MS Office, ASP szakrendszer ismerete; helyismeret.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. szeptember 25.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Gábor Hajnalka jegyző nyújt (06-83-505-538).

A pályázatot Keszthely Város Jegyzője (8360 Keszthely, Fő tér 1.) címére postai vagy elektronikus (jegyzo@keszthely. hu) úton lehet megküldeni. A pályázaton az 1/164/2024. azonosító számot, valamint a munkakör (aljegyző) megnevezést szükséges feltüntetni.

A pályázat teljes szövege megtalálható a https://onkormanyzat. keszthely.hu/hirdetmenyek weboldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában