Városháza

2024.08.26. 08:00

Pályázat adóügyi szakreferens munkakör betöltésére

Zaol.hu

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet adóügyi szakreferensi munkakör betöltésére. 

Pályázati feltételek: magyar állampolgárság; büntetlen elő­élet; cselekvőképesség; felső­ok­tatásban szerzett gazdaságtudományi szakképzettség. 

Előnyt jelent: mérlegképes könyvelői szakképesítés; hasonló munkakörben szerzett gyakorlat; közigazgatási alap- és szakvizsga. 

Ellátandó feladatok: a helyi iparűzési adóhoz fűződő adóhatósági feladatok, illetve az építményadóhoz fűződő feladatok ellátása. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. szeptember 16. 

A pályázatokról a benyújtásra előírt határidőt követően – személyes meghallgatás alapján – a címzetes főjegyző dönt. 

A munkakör a pályázat elbírálása után azonnal betölthető. A kinevezéskor hat hónap próbaidő kerül kikötésre. 

Az illetmény megállapítása a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX tv., valamint a vonatkozó önkormányzati rendelet alapján történik. 

A pályázatot Zalaegerszeg megyei jogú város címzetes főjegyzőjéhez postai úton (8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 17–19.) vagy e-mailben a [email protected] címre kell benyújtani. 

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás Széllné Marton Veronika adóosztályvezető-helyettestől a 92/502-149-es telefonszámon vagy dr. Bartl Andrea személyügyi szakreferenstől a 92/502-121-es telefonszámon kérhető. 

A hirdetmény teljes szövege megtekinthető a www.zalaegerszeg.hu oldal „Hirdetmények, pályázatok” rovatában. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában