Baleseti helyszínelés miatt szünetelt a forgalom

2024.08.23. 08:07

Helyreállhat a menetrend a dél-balatoni vonalon (frissítve)

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

09.30 Befejezték a baleseti helyszínelést, így ismét közlekedhetnek a vonatok Balatonfenyves és Fonyód között. Fokozatosan csökkennek a késések, délelőtt helyreállhat a menetrend a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Forgalmi változások

  • A Nagykanizsáról 7:14-kor a Déli pályaudvarra elindult Tópart InterCity (IC 847) menetideje 45-50 perccel nőtt, emiatt csak Székesfehérvárig közlekedik. Onnan alkalmas vonattal lehet továbbutazni.
  • A szerelvényforduló miatt a Déli pályaudvarról 10:35-kor Keszthelyre induló Balaton InterCity (IC 864) csak Székesfehérvártól közlekedik. Odáig az utasai a Déli pályaudvarról 10:30 helyett 10:35-kor induló Katica InterRégióval (19734) utazhatnak. Székesfehérváron biztosítjuk a csatlakozást.
  • A Déli pályaudvarról 11:35-kor Nagykanizsára induló Tópart InterCity (IC 844) csak Székesfehérvártól közlekedik. Odáig az utasai a Déli pályaudvarról 11:30 helyett 11:35-kor induló Vízipók sebesvonattal (19714) utazhatnak. Székesfehérváron biztosítjuk a csatlakozást.

Előzmény

Péntek reggeltől baleseti helyszínelés miatt Balatonfenyves és Fonyód között szünetel a vonatforgalom, Fonyód és Balatonszentgyörgy között pótlóbuszok közlekednek. A dél-balatoni vonalon a délelőtti órákban akár 1-2 órával hosszabb eljutási időre kell számítani – közölte a MÁVINFORM.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában