A Bethlen Gábor Nyugdíjasklub aktívan kezdte az őszt

3 órája

CsupaCsajok és a szív ritmusa

A keszthelyi Bethlen Gábor Nyugdíjas Klub mozgalmasan indította programjait a nyári szünet után.

Zaol.hu

Az 5X7 próbán derekas helytállást tanúsítottak, dartsban is

Forrás: ZH

Bajzik Lajosné klubtitkár számolt be  programjaikról, mint írta:  "A Bakonyerdő Zrt. és a keszthelyi kórház, „Út az egészséghez”címmel szervezte meg figyelemfelhívó sétáját az úgynevezett kardióösvényen, mely útvonalon pulzusszámláló szerkezet figyelte a résztvevők vérnyomásának változását, a szívek ritmusát. Elgondolkodtató volt, mit és mennyit bír a szervezet hegyen-völgyön, kissé szoros tempóban megtenni.

 A túrán pulzusszámláló szerkezet figyelte a résztvevők vérnyomásának változását,  a szív ritmusát     Forrás: ZH

Az „Életet az éveknek” fennállásának 35. évfordulójára meghirdetett 5x7 próbán – CsupaCsajok – csapatunkkal vettünk részt. Vacogtunk, fázott kezünk, lábunk, majdnem elfújt bennünket a szél, esett a hideg eső, de a zord időjárás mellett és ellenére derekas helytállást tanúsítottunk, a próbát jókedvvel teljesítettünk.

Az őszi szezonkezdő parti     Forrás: ZH

Az őszi szezonkezdő partink, a már megszokott, hagyományos, remek bográcsozásunk ragyogó időben, kellemes és barátságos asztaltársaság mellett zajlott. Jó volt újra találkozni, megtapasztalni a közösség összetartó erejét, a mosolygós arcok, az egymásnak örülés tényét. Nevetés, jókedvű beszélgetés mellett mindenki jó étvággyal kanalazta pincepörköltjét, kínálta maga sütötte édességgel társait, s jutott idő a táj, Balatonunk szépségében gyönyörködni.

Bográcsban készült a pincepörkölt     Forrás: ZH

Így „hetvenkedve” a legfontosabb az egészségre és egymásra figyelés, és nem elhanyagolható a közösségi élet minősége sem."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában