Ki nevet a végén?

2024.09.12. 08:02

Emberméretű társasjáték a nagykanizsai sétálóutcán

Farkas Tibor közösségszervező a nagykanizsai Loco-Motiv Közösségi Alapítvány támogatásával valósíthatja meg a Játékkedvünk nem mond csütörtököt! című pályázatát.

Farkas Tibor az óriási társasjáték mellett a dobókockával zsonglőrködik Fotó: Szakony Attila

A projekt keretében október végéig, vagy ameddig az időjárás engedi, kedden és csütörtökön 17 órától kulturális és közösségi rendezvényeket tartanak a nagykanizsai sétálóutcában.

– A sétálóutca arra való, hogy megtöltsük emberekkel, akik együtt jól érezhetik magukat – mondta Farkas Tibor közösségszervező, ötletgazda. – A "Ki nevet a végén?" társasjáték emberméretű kivitelezése mellett tervezünk koncerteket, az Eraklin Táncklub Egyesület tart nyilvános próbát, valamint sakkozni is lehet a Halis-könyvtár munkatársaival. A társasjátéknak ez a látványos verziója egy korábbi fesztiválon sikerrel debütált, minden korosztály élvezte. Nem is kell hozzá más, mint négyszer négy játékos, ők egy óriási dobókockával dönthetnek arról, ki következik. Ezért úgy éreztem, hogy az Ady utca elején felállított Kereskedőfeleségek elnevezésű szoborcsoport előtt "otthonra" találhat.

Az ingyenesen használható játékokra minden nagykanizsait várnak, legközelebb szeptember 12-én (csütörtök) 17 órától.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában