Rákszűrés a kanizsai kórházban

2024.09.15. 08:54

Ingyenes szűrővizsgálatra várják a lakosságot

Hétfőtől ingyenes szűrővizsgálatra várja a lakosságot a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház. A fül-orr-gégészeti és szájüregi rákszűrésre beutaló nélkül, a kartonozóval egyeztetett időpontban lehet jelentkezni szeptember 02. napjától, munkaidőben, a kapacitás teljes betöltéséig.

Pásztor András

A fül-orr-gégészeti és szájüregi rákszűrésre beutaló nélkül lehet jelentkezni.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: IhorL

A Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház is csatlakozott a Magyar Fej-Nyaki Onkológiai Társaság és a Mályvavirág Alapítvány által indított országos akcióhoz, melynek keretében szeptember 16-21. között országos szűrő kampányt tartanak. A Ragadd torkon a rákot! elnevezésű ingyenes fül-orr-gégészeti és szájüregi rákszűrésen szeptember 16-21. között lehet részt venni 8-12 óra között a szakrendelőben (SZTK földszint 16-os ajtó). Az intézmény azt kéri a lakosságtól, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a szűrővizsgálaton. Időpontot a kartonozóban lehet kérni a kapacitás betöltéséig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában