A Fidesz konstruktív ellenzékként kíván működni a következő ciklusban Kanizsán

2 órája

"Mostantól minden felelősség az ÉVE-frakciót terheli"

"A kanizsai Fidesz-frakció a város fejlődését célzó ügyeket továbbra is támogatja, ugyanakkor kérlelhetetlenül rámutatunk azokra a hibákra, amelyeket Horváth Jácint polgármester és a többséget képviselő Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) frakciója követ el" - fogalmazott Szabó Szilárd, a Fidesz frakcióvezetője, miután csütörtökön megtartotta alakuló ülését a város új közgyűlése. A frakcióvezető szerint mostantól minden felelősség az ÉVE-frakciót terheli.

Pásztor András

A képviselő jelezte: az alakuló ülést megelőzően egy asztalhoz ültek az ÉVE-frakcióval, hogy megállapodásra jussanak bizonyos, az önkormányzat működését érintő kérdésekben.

ÉVE-frakció
Szabó Szilárd, a kanizsai Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta: mostantól a város fejlődésével kapcsolatos minden felelősség az ÉVE-frakciót terheli
Fotó: Szakony Attila

Csak azt támogatják, ami a város fejlődését szolgálja

- Az előző ciklusban is egyfős kisebbségben voltunk, ugyanakkor Balogh László polgármester személye kötelezett minket arra, hogy a város vezetőjével közösen alakítsuk ki álláspontunkat, legyen szó költségvetésről, vagy bármilyen egyéb fejlesztésről - mondta Szabó Szilárd, aki emlékeztetett: az ÉVE-frakció az esetek többségében ezt semmibe vette, és saját elképzelései mentén vezette a várost. - Mindebből számos hiba, sőt rossz döntések is születtek, melyekre minden alkalommal felhívta a figyelmet a Fidesz-frakció, sőt olyan eset is előfordult, hogy sikerült visszafordítani egy-egy átgondolatlan döntést, ilyen volt például a közvilágítási rekonstrukció finanszírozása is.

A felelősség az ÉVE-frakciót terheli

Szabó Szilárd a következő öt éves ciklusra vonatkozóan elárulta: frakciójuk minden, a város fejlődését szolgáló döntést támogatni kíván, ugyanakkor minden felelősség az ÉVE-frakciót terheli Nagykanizsa jövőjét illetően.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában