Szerető otthonra várnak

2 órája

Gazdikereső: garantáltan ellopja a szívedet ez a három tündéri kutyus

A zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyre napról napra egyre több gazdikereső kutyus kerül, akiknek nincs nagyobb vágya egy szerető otthonnál.

Zaol.hu

Gazdikereső sorozatunkban most három szuka kutyát: Adélt, Áfonyát és Angyalt ismerheti meg. Ha bármelyikük rabul ejtette a szívét, az örökbefogadásról a menhely honlapján talál bővebb információt!

gazdikereső
Adél gazdikereső lett, miután sokat kóborolt 
Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Adél, a barátságos

2013 májusában látta meg a napvilágot. Adél egy ivartalanított beagle keverék, akinek előző gazdája külföldön dolgozott, így gyakran bízta másokra kedvencét. Sajnos sokat kóborolt, így a menhely vette gondozásába. 

Nagyon kedves kutya, sok törődést igényel. Imádja az embereket, így nagyszerű családi kedvenccé válhat, akár gyerekek, idősek mellé. Kezdő kutyatartók is bátran befogadhatják. Jól kijön fajtársaival is, a cicákkal nem ismert a viszonya. Részletek itt.

Áfonya, a csiszolatlan gyémánt

Tavaly született a keverék Áfonya, akit még kölyökként fogadtak be előző gazdái. Sajnos a kutyát a nagyszülőknek lepasszolták, akik nem bírtak vele, így visszaadták a menhelynek. Sajnos nem sokat foglalkoztak vele, így csak tapasztalt gazdinak érdemes örökbe fogadnia, sőt javasolt számára a kutyaiskola is.

Áfonyából még jó családi kutya válhat! 
Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Emberközpontú kutya, ám sokat kell szocializálódnia. Tapasztalt gazdi mellett jó családi kedvenc válhat belőle, akár gyerekek mellé is be lehet fogadni. Időseknek és kezdő kutyatartóknak nem ajánlott. Sajnos a menhelyes körülmények között nem jön ki fajtársaival, ám otthoni környezetben szoktatható. Ivartalanítva van, pórázon szépen sétál. Részletek itt. 

Angyal, az angyali gazdikereső

2023 januárjában született keverék eb, aki Pózváról került a menhelyre. Eleinte félénk, de hamar feloldódik, jó természetét a neve is tükrözi.

Angyal találóbb nevet nem is kaphatott volna
Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Kezdő kutyatartóknak nagyszerű választás, gyerekek és idősek mellé is befogadható. Kifejezetten családi kedvencnek ajánlott. Jól kijön fajtársaival, cicákkal nem ismert a viszonya. Ivartalanítása megtörtént. Részletek itt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában