Két hétig nem lehet parkolni a Kossuth úton

2 órája

Szennyvízberuházás kezdődik Lentiben

Október 28-án szakaszos munkavégzés kezdődik a városközpontban. A szennyvízberuházás a Kossuth út egy szakaszát érinti.

Korosa Titanilla

A szennyvízberuházás a Kossuth út mintegy 120 méteres szakaszát érinti Lentiben

Fotó: A szerző

Horváth László, a város polgármestere adott tájékoztatást a város hivatalos oldalán arról, hogy jövő héten hétfőn szennyvíz-rekonstrukciós munka kezdődik. A szennyvízberuházás során a Kossuth út burkolatában nyílt árkos technológiával történik az új gerinccsatorna építése kb. 120 méter hosszban az Ifjúság útjától az Akácfa utca irányába ideiglenes forgalomkorlátozás mellett.

szennyvízberuházás
A szennyvízberuházás a Kossuth út mintegy 120 méteres szakaszát érinti Lentiben 
Fotó: A szerző

Forgalomkorlátozás lesz a szennyvízberuházás alatt

A Kossuth utat érintő kivitelezési munkák várhatóan négy hétig tartanak, mely során az érintett útszakaszon a gerinccsatorna építése kapcsán mintegy 2 hétig parkolásra nem lesz lehetőség. A munkákkal érintett segédgerinccsatornák felújítása a gyalogos forgalmat érinti majd. A szennyvízberuházás ideje alatt fokozott tehergépjármű forgalomra, zaj- és porhatásra, valamint forgalomkorlátozásra lehet számítani. A munkálatokat a Zalavíz Zrt. megbízásából a Hydrocomp Mélyépítő Kft. végzi.

Néhány éve a Lenti központú szennyvíz-elvezetési agglomeráció fejlesztése valósult meg mintegy 1,8 milliárd forint összértékű projekt keretében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában