Frissen Zalából

2021.07.28. 19:00

Kecskeméten kelti jó hírét a kvártélyházi programnak Tari Titanilla

A Magyar Televízió műsorvezetője, Tari Titanilla is több éve visszatér nézőként a Kvártélyház Szabadtéri Színház előadásaira, közben pedig Kecskeméten kelti jó hírét a zalaegerszegi programnak.

Korosa Titanilla

Tari Titanilla baráti kapcsolatok révén évek óta rendszeresen ellátogat a Kvártélyház előadásaira. FOTÓ: ZH-ARCHÍVUM

– Közös barát révén ismertem meg Tompa Gábort, a Kvártélyház Szabadtéri Színház igazgatóját, aki meghívott egy előadásra, azóta rendszeresen visszatérünk a szabadtéri színházba – mondta Tari Titanilla, aki szívesen látogat el Zalába és fedezi fel a kvártélyházi előadások mellett Zalaegerszeg és a megye látnivalóit. – Az előadások, a helyszín, az atmoszféra kerek egészet alkot a Kvártélyházban. Ami számomra különleges az eladásokban, hogy a darabok egyszerre szórakoztatóak és elgondolkodtatóak. A Kvártélyházban megjelenik a minőségi szórakoztatás, ami sosem giccses, vannak merészebb vállalások, melyek szintén jól működnek a színpadon. Legutóbb a Hasonmások című darabot láttam, ami abszolút megfelelt ennek. Ez egy könnyed, zenés darab, egy musical, fülbemászó dalokkal. A 70-es években játszódik, és megmutatja, hogyan is működött akkor a világ.

Tari Titanilla baráti kapcsolatok révén évek óta rendszeresen ellátogat
a Kvártélyház előadásaira. FOTÓ: ZH-ARCHÍVUM

– A színészek között voltak tapasztaltabbak, akik a valóságban is megélték a 70-es éveket, és voltak fiatalok, akik hozzám hasonlóan nem is éltek még akkor, és pont a darab által ismerték meg azt a kort. Izgalmas, ahogy a két generáció megjeleníti a színpadon ezt az időszakot. Külön élmény volt, hogy az ősbemutatót néztük meg, amelyen ott volt a zeneszerző, Nagy Tibor is. Az új évadból A Pál utcai fiúkat várom a legjobban. A Kvártélyház légköre szintén egyedi és különleges. A színpad, a színészek egészen közel vannak a közönséghez, az előadás után jókat lehet velük beszélgetni. Nagyszerű embereket ismertem meg a társulat tagjai között, akikkel mindig élmény találkozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában