Ajánló

2023.03.17. 08:30

Hétvégi programok Nagykanizsán és környékén

Benedek Bálint, Gyuricza Ferenc

Forrás: Pexels

SZKES Gála a HSMK-ban

Pénteken Nagykanizsán, a HSMK-ban 18 órakor SZKES gálát szervez a Honvéd Kaszinó SZKES Tánccsoportja. A nézők az új koreográfiák mellett láthatnak hat, tavalyi nagysikerű gyakorlatot is, de más meglepetésekkel is készülnek a kanizsai táncosok.

Tavaszköszöntő ünnep a piactéren

Szombaton Újudvaron 8 órakor nyílik a tavaszköszöntő termelői piac és kézműves vásár a piactéren. A Dombhátról-dombhátra elnevezésű projekt keretében 9.40-kor Bellák Tibor harmonikán játszik, majd a 10 órai megnyitót követően a nagyrécsei Ritmus Kórus, valamint az Újudvari dalkör szórakoztatja az érdeklődőket.

Koncert a Civil Házban

Szombaton Zalakaroson 18 órakor a Civil Házban a 25 éves jubileumát ünneplő Karos Fúvósegyüttes ingyenes tavaszi koncertjét tartja.

Kisállatbemutató a Kaszinóban

Vasárnap Nagykanizsán 14 órától 16 óráig a Honvéd Kaszinóban az Amazonas Terrárium utazó kisállat-bemutatóját láthatják az érdeklődők.

Borbírálat 

Letenyén, a Fáklya Művelődési Házban tartja szombaton 9.30 órai kezdettel 45. borbírálatát a helyi Szőlő- és Gyümölcstermesztők Egyesülete. A zárt ajtók mögött zajló minősítést követő ünnepélyes eredményhirdetésre várhatóan 18.30-kor kerül sor.   

Zenés partik 

Nagykanizsán, Kanizsa Clubban szombaton este a Zero bulizenekar játszik. A Rush Clubban ugyancsak szombaton Chrstphr, Steve Judge, Miamisoul és Manic N lép fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában