Farkas Lajos emlékére

2019.07.05. 08:00

Bagonya Kupa labdarúgótornát rendeztek Lentiben

Az elmúlt hét végén a bárszentmihályfai városrészben rendezték meg az egykori helyi labdarúgónak, Farkas Lajosnak az emlékére a Bagonya Kupa labdarúgótornát. A sportesemény előtt a város és a településrész önkormányzatának képviselői, a család és a játékostársak emlékeztek az elhunyt sírjánál.

Korosa Titanilla

A szervezők és a tornán részt vevő csapatok tagjai Fotó: a szerző

A tornát Horváth László polgármester nyitotta meg, majd Farkas Edina, Farkas Lajos lánya köszönte meg a csapatoknak, hogy megemlékeznek édesapjáról. A barátságos emléktornát a Lentikápolna csapata nyerte a Bárszentmihályfa és a Mumor városrészek együttesei előtt. A vándorserleget továbbra is a lentikápolnaiak őrzik. A sport­eseménnyel egy időben öt baráti társaság csapata vett részt a főzőversenyen, melyet a Duo Band csapata nyert a holtversenyben második Öcsi és Csapata és a Miskafa Team előtt. A Kanál Nénik lángosát és a Sügerek csilis babját a zsűri különdíjjal jutalmazta.

A szervezők és a tornán részt vevő csapatok tagjai Fotó: a szerző

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában