„Elment” egy rangadó, de messze még a vége

2024.08.20. 10:30

Nagykanizsai sikere után a Kaposvári Rákóczi vezet a labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjában

Varga Andor

A kanizsai Terbe Botond lendül támadásba

Fotó: Szakony Attila

Hazai környezetben vesztett rangadót vasárnap az FC Nagykanizsa a labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjának negyedik fordulójában.
A vendég Kaposvári Rákóczi FC a szezonban már 7 gólos Babinszky Bence két találatával nyerte meg a mérkőzést, mondhatni az ő személye jelentette a döntő különbséget a két csapat között.

Piros pólóban Gabala Krisztián instruálja a csapatot az egyik vasárnapi ivószünetben 
Fotó: Szakony Attila


– Nagyon magas színvonalú, taktikus mérkőzést játszottunk – értékelt a találkozó másnapján Gabala Krisztián, a kanizsaiak edzője. – A Kaposvár rúgott két gólt, mi pedig talán akkor sem találtunk volna be, ha egy álló napig játszunk. Ettől függetlenül nincs ok pánikra, a szezon még hosszú, ott vagyunk az 5-6 élcsapat között, melyek közül az szerzi meg az elsőséget, aki a legkevesebb hibát követi el.
A forduló amúgy is a vendégsikerekről szólt: az Iváncsa győzelme és egy döntetlen mellett hat ilyen is született.
További eredmények: Pécsi MFC–Ferencváros II. 2-5, FC Főnix–Szekszárdi UFC 0-2, FC Dunaföldvár–Paksi FC II. 2-2, Bonyhád VLC–Dunaharaszti MTK 0-2, Gárdony–BFC Siófok 1-2, MTK II.–Majosi SE 0-1, Iváncsa KSE–PTE-PEAC 6-0. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában