Közérdekű információk a hét utolsó napjára

2024.08.23. 14:34

Útlezárások a vasárnapi Intersport Keszthelyi Kilométerek alatt

Vasárnap rendezik meg az Intersport Keszthelyi Kilométerek futófesztivált, amely visszatérő eseménye most már bő egy évtizede a Balaton-parti városnak. A nagy népszerűségnek örvendő esemény a városban útlezárásokkal is jár.

Kerkai Attila
Forgalomkorlátozások Keszthelyen, az Intersport Keszthelyi Kilométerek ideje alatt 
Fotó: KKM

A fő versenyt vasárnap rendezik meg, de már szombaton is lesznek ehhez kapcsolódó események az Intersport Keszthelyi Kilométereken, melyről korábban már részletesen beszámoltunk. Ekkor rendezik meg ugyanis a gyermekek számára kiírt futamokat, melyeket a Festetics-parkban tartanak meg, így ezek nem járnak útlezárásokkal a városban. 

Vasárnap viszont, 6.30-12.00 óra között a Kastély utca, Kastély kanyar, Lehel utca és Múzeum utca területén teljen útlezárás lesz. Ezen túlmenően 8.00 - 12.00 óra között a Lovassy utcán és a Szent Miklós utcán félpályás útlezárásra számíthatnak az arra közlekedők, továbbá 8.00 - 12.00 között a Georgikon utca (kerékpár út) lezárásra kerül. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában