Egy perc, két rászámolás...

2024.09.10. 17:32

Az egerszegi bunyós, Németh Brendon nem kegyelmezett

A Zalaegerszegi Box Klub reménysége ismét nemzetközi viadalon lépett szorítóba és most sem adott esélyt... Németh Brendon ezúttal a romániai Iasiban a Moldavian Belt elnevezésű viadalon állt kötelek közé.

Kerkai Attila

Németh Brendon (jobbról) egyik keze a magasban, a másikkal pedig mutatja, ennek így kellett lennie

Forrás: MÖSZ

Nemrég adtunk hírt róla, hogy a fiatal egerszegi bunyós  Szarajevóban is győzött nemzetközi tornán, ahol a magyar ifjúsági válogatott tagjaként vett részt.  Abban a cikkünkben is jeleztük, hogy a Zalaegerszegi Box Klub versenyzője máris készül egy újabb nemzetközi megmérettetésre. 

Nos, Füzesi József  edző tanítványa a romániai Iasiban rendezett Moldavian Belt nemzetközi  torna ifjúsági +92 kilogrammos döntőjében  lépett szorítóba - számolt be róla a Magyar Ökölvívó Szövetség közösségi oldala.  Németh Brendon a román Alexandru Pascuval találkozott, s ahogy írták, nagy lendülettel kezdte a magyar versenyző a mérkőzést, aki bő egy perc alatt kétszer is számoltatott ellenfelére. A második számolás után a mérkőzésvezető beszüntette az egyoldalú csatát, melynek eredményeképp Németh Brendon megnyerte a nemzetközi tornát.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában