Még egyszer, a DVSC-ZTE FC utóéletéről...

2024.09.12. 10:27

Írásbeli megrovást kapott Végh Gábor...

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága korábban eljárást indított, a ZTE FC elnöke ellen a DVSC elleni mérkőzés után tett nyilatkozata miatt. Végh Gábor írásbeli megrovást kapott...

Kerkai Attila

Végh Gábor, a ZTE FC első embere Fotó: Pezzetta Umberto

Egy hete számoltunk be róla, hogy az  MLSZ-nek nem tetszett  Végh Gábor nyilatkozata, amit a DVSC elleni találkozó után tett. Az ominózus találkozón, amit 3-1-re nyert meg a debreceni csapat, a ZTE FC első embere a zalaiak ellen megítélt büntetővel kapcsolatban  nyilatkozott röviden a találkozó után. 

Nos,  megszületett a döntés és az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 11-i ülésén  hozott határozatai között szerepel, hogy "a FEB Végh Gábor igazgatósági tagot (ZTE) a DVSC elleni mérkőzés után adott, a játékvezetéssel kapcsolatos nyilatkozatáért írásbeli megrovásban részesíti."

 Nos, ezek után Végh Gábor  valószínűleg elgondolkodik majd azon, hogy a jövőben ne ragadtassa el magát  hasonló  esetekben... Mindez persze csak egy  megjegyzés, amúgy pedig a ZTE  első emberének  kifogásával, ami az adott  esetben a büntető jogosságára  is vonatkozott,  sokan egyetértettek.    

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában