Izgalmas végjáték után kapott ki az egerszegi csapat

2024.09.06. 21:49

Vereség a hajrában, a ZTE KK a bronzéremért játszik szombaton

Pénteken este lépett pályára az egerszegi férfi kosárlabdacsapat, amely nemzetközi tornán vesz részt Nyitrán. A Zalakerámia-ZTE KK kikapott az első nap, így szombaton a bronzéremért játszik az osztrák Traiskirchennel.

Kerkai Attila

A ZTE KK csapata szombaton a bronzéremért játszik Nyitrán

Fotó: Szekeres Péter

Nemzetközi négyes tornára utazott a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata a szlovákiai Nyitrára. Pénteken este a házigazda Nitra Blue Wings együttesével mérkőzött meg az elődöntőben Matthias Zollner együttese, amnely nagy csatában maradt végül alul. 

Nitra Blue Wings – Zalakerámia ZTE KK 71-67 (20-13, 14-21, 21-19, 16-14)
Zalakerámia ZTE KK: Brown 10/3, Takács M. 2, Keller I. 10/3, Bigelow 16, Jones 8. Csere: Tóth Á. 4, Garrett 13/3, Takács M. 2, Sitku 2, Szalay. Vezetőedző: Matthias Zollner.

A ZTE KK a nemzetközi tornán nagy hátrány után jött vissza, az utolsó negyedben győzelmi esélyei is voltak, de az utolsó percben egy hazai hármas után már nem tudott fordítani. 

A másik találkozón a cseh Basket Brno hosszabbítás után 86-78-ra győzött az osztrák Traiskirchen Lions ellen.

Szombaton a 3. helyért 15 órától a Zalakerámia-ZTE KK az osztrák Traiskirchen ellen lép pályára, a döntőt a Nyitra és a Brno vívja egymással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában