Még egy verseny belefért a szezonba...

2024.10.16. 13:15

Egyéni csúcs az egerszegi dobóatlétáktól

Még egy verseny belefért az egerszegi dobóatlétáknak az idei versenyszezonba. A szombathelyi Németh Pál Dobóakadémia sorozatának záróeseményén a Zalaszám-ZAC sportolói szép eredményekkel gazdagodtak, köztük nem egy egyéni csúccsal.

Kerkai Attila

Az egerszegi fiatalok, balról Kozma Ádám, az egyéni csúcsot dobó Nagy Roland, mellette Molnár Loretta, a kép jobb szélén a szintén egyéni csúcsot dobó Kovács Lőrinc

Fotó: ZH

Az egyéni csúcs mindig pontos és fontos szám, a fejlődést mutatja. Ha pedig ezt a szezon végén éri el a sportoló, az a folyamatos fejlődést mutatja, és ennek is örülhettek a Zalaszám-ZAC atlétái. A szezon végére sem ültek le az eredmények,  kis szünet következik, majd következhet az alapozás Bognár Szabolcs edző tanítványai számára.  

A Zalaszám-ZAC versenyzőnek eredményei. 

Diszkoszvetés. Nők:  1. Molnár Loretta 35,18 m.  Férfiak. U20: 1. Kovács Lőrinc 47,07  (egyéni csúcs),   2. Kozma Ádám 46,14. U16: 2. Nagy Roland 53,83 (egyéni csúcs). 
Súlylökés. Férfiak.  U20: 1. Kovács Lőrinc 12,68. U16: 1. Nagy Roland 15,50. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában