Hírek

2013.05.16. 11:30

Köszönet, hála, tisztelet az ápolónőknek

Nagykanizsa - Az ápolónők nemzetközi napja alkalmából rendeztek csütörtökön ünnepséget, illetve szakmai napot a Kanizsai Dorottya Kórházban.

Sámel József


A kanizsai kórház kitüntetett dolgozói. Felső sor balról: Jankóné Kukor Zsuzsanna, Zoltán Miklósné, Soós Margit. Alsó sor balról: Czigány Ferencné, Sárdi Mária, Kispál Józsefné (Fotó: Szakony Attila)

Mint azt dr. Brünner Szilveszter, az egészségügyi intézmény főigazgatója köszöntőjében elmondta: az elmúlt év komoly változásokat - új főigazgató, új fenntartó - hozott a kanizsai kórház életébe, ám ez nem nyomta rá a bélyegét a betegek ellátására, ápolására. A főigazgató ezért köszönetet mondott az intézmény összes dolgozójának, majd hozzátette: az ápolók munkája az egyik legfontosabb hivatás az egészségügy területén. A nap, mint nap végzett heroikus munkáért hálásnak kell lenni, hiszen anyagilag nincsenek megbecsülve az ápolók.

Az ünnepség keretében több ápoló, szakápoló és asszisztens vehetett át Florence Nightingale dicsérő oklevelet. Kitüntetést kapott Zoltán Miklósné, Czigány Ferencné, Kispál Józsefné, Soós Margit, Sárdi Mária és Jankóné Kukor Zsuzsanna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!