Felvételek

2 órája

Pánik a Tisza Pártnál: kétségbeesetten igyekeznek eltűntetni a letartóztatott aktivista nyomait

Cigarettacsempészet és pénzmosás miatt letartóztattak négy személyt, köztük a Tisza Párt szolnoki koordinátorát. Magyar Péterék igyekeznek eltűntetni azokat a felvételeket, amelyeken a szimpatizáns és a vezetőség tagjai láthatók.

MW

A Tisza Párt elismerte, hogy a gazdasági bűncselekményekkel vádolt CS.S. az egyik Tisza-szigethez kötődött

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Magyar Nemzet információi szerint a Tisza-aktivita Cs. S., aki részt vett Magyar Péter pártjának múltkori, az MTVA-székház előtt tartott tüntetésén is. A lapnak a Tisza Párt elismerte, hogy a gazdasági bűncselekményekkel vádolt férfi az egyik Tisza-szigethez kötődött.

Miután az ügy nyilvánosságra került, izgatott posztolás indult Magyar Péter közösségi médiás felületein, gyorsan figyelmeztették a pártelnököt, hogy el kellene tüntetni az előzetes letartóztatásba került aktivista fotóit, különösen azokat, amelyeken Magyar Péterrel, Nagy Ervinnel vagy Radnai Márkkal látható

 – írja a Ripost. A kompromittáló fényképek hamar el is tűntek a nyilvánosan elérhető felületekről, de még sikerült lementeni néhányat.

A lap szerint a letartóztatott férfi vezető szervezőként fontos szerepet játszott az MTVA előtti demonstrációban. A háttérből irányított, szervezett, ő látta el például láthatósági mellénnyel Magyar Péter médiabrigádját.

Nagy Ervin együtt pózolt a Tisza Párt letartóztatott szervezőjével

Bohár Dániel a közösségi oldalán osztott meg egy fotót arról, amint Nagy Ervin a Tisza Párt letartóztatott szervezőjével látható – írja az Origo.

 

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója sem hagyta szó nélkül a Tisza Párt körüli botrányt.
„Peti, te meddig bújsz a brüsszeli mentelmi jogod mögé?” – tette fel a kérdést a kormánypárti politikus a posztjában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában