Négy meccset rendeztek szombaton a 10. fordulóból

2 órája

Vármegyei I.: a Hévíz SK, a Csesztreg és a ZTE FC II. is ikszelt

A Zala vármegyei labdarúgó bajnokság i. osztályában négy találkozót rendeztek meg szombaton a 10. fordulóból.

Kerkai Attila

Nagy Dominik (sötét mezben), a Hévíz SK játékosa próbál ellépni a zalaövőiek mellett a szombati összecsapáson

Fotó: Pezzetta Umberto

Izgalmas párosítások következtek szombaton, hiszen a mezőny első felébe tartozó együttesek  közül több is egymás ellen lépett pályára.  Az éllovas ZTE FC II. csapata a Szepetneket fogadta és a  vendégek  szereztek vezetést, amit két percen belül  kiegyenlített az egerszegi csapat, de több gól nem született, pedig ekkor  még vagy hatvan perc hátra volt a mérkőzésből.  

A második Hévíz SK a negyedik Zalalövőt fogadta. Az első félidőben a Hévíz két kapufát is elért de  gól nem született. A második 45 percben  az utolsó  negyed óráig kellett várni  az első találatra, amit a hazaiak értek el, de  öt perc múlva jött a válasz és döntetlen  lett a végeredmény, aminek alighanem a zalalövőiek örülnek jobban. 

Csesztregen igazi rangadó zajlott, hiszen a címvédő hazaiak a szomszédvár lenti TE-t fogadták, akik  jó szériában voltak, hiszen egy négymeccses győzelmi  sorozattal a hátuk mögött érkeztek Csesztregre. A derbin az első félidő hajrájában  alakult ki a felek között gólváltás,  így döntetlennel vonultak pihenőre , majd rögtön a második félidő elején a Csesztregnél volt az előny. A hazaiak  kapufákat is lőttek, az újabb gól viszont Bertalics  lábában volt, így a Lenti pontot szerzett az izgalmas és jó mérkőzésen. 

Kiskanizsán  az alsóházba tartozó együttesek  szerepeltek és a Sáskák vezető találatára  jött a válasz, majd  még két  gyenesdiási találat született és csak az utolsó percekben  jött a második kikanizsai gól, de így is nyert a Gyenesdiás. 

 

A szombati találkozók eredményei: 

Hévíz SK - Clean Medic Zalalövői TK 1-1 (0-0)

Gólszerzők: Bontó (75.), illetve Sipos (80.)

ZTE FC II. - Szepetnek 1-1 (1-1)

Gólszerzők: Györe (29.), illetve Kollman (27.).  

Csesztreg -  Lenti TE 2-2 (1-1)

Gólszerzők: Őri M. (42., 46.), illetve Sárkány (45.), Bertalics (77.).  

Kiskanizsa - Gyenesdiás 2-3 (1-1)

Gólszerzők: Patánovics (26., 91.), illetve Cuafit (28.), Szekér (47., 90.). 

Vasárnap rendezik: 

Zalaszentgrót - Technoroll Teskánd  15.00, Semjénháza - Magnetic Andráshida TE 15.00, Tarr Andráshida SC - Zalakomár ESE Zalakaros, 15.30. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában