Hirdetés

2024.08.15. 08:00

Wolf Kati tippjei a szemüvegválasztáshoz iskolakezdésre

A megnövekedett képernyőidő és a beltérben töltött hosszabb idő miatt sokan érezzük a digitális szemfáradtságot, a magasabb kék fény terhelést, és a látásra károsan ható UV sugárzást. Rohamosan növekszik a rövidlátók száma már a gyerekek körében is, pedig a modern technológia, a megfelelő vizsgálat és a minőségi lencsék megkönnyítik a mindennapjainkat, és hosszú távon őrzik az éleslátást.

PR cikk
Forrás: zeiss.hu

Wolf Kati énekesnőnek a ZEISS segített a megfelelő szemüvegek kiválasztásában. 

A lányaim és én is szemüveget hordunk, olyan lencséket kerestem, ami a dioptriában is személyre szabott, és a lencsékbe építve véd a kékfény és az UV sugaraktól. Szerintem abszolút megéri szakemberhez fordulni, és a minőséget választani.

Forrás: zeiss.hu

A ZEISS több mint 175 éve fejleszti a lencséit, és a ZEISS műszerekkel végzett látásvizsgálat és szemüveg centrálás akár század dioptria- és tized milliméter pontossággal készít személyre szabott lencséket. A ZEISS MyoCare lencsékkel a gyerekeknek a közellátás (miópia) fokozódása lassítható, a ZEISS BlueGuard lencsék már alapanyagukban szűrik a kék fényt és a ZEISS összes szemüveglencséje, még a színtelenek is, teljeskörű UV-védelemmel rendelkeznek.  

Forrás: zeiss.hu

Ha további információra van szüksége, vagy szívesen elvégezne egy gyorstesztet, keresse fel a zeiss.hu/vision weboldalát, és válasszon a ZEISS partner-optikusai közül országszerte!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában