Púder Nélkül

2014.10.01. 12:49

A táskák és sálak időszaka

A hölgyek számára fontosak a kiegészítők, az ékszerek mellett, a sálakra, illetve a táskákra is egyre nagyobb figyelem terelődik.

Pásztor András

– A sál és a kendő már tavaly is beférkőzött a kedvelt kiegészítők sorába, az idei szezonban viszont már elől jár a divat slágerlistáján – szögezte le Petró Ágnes. – Ha fel szeretnénk dobni egy ruhát, vagy kabátot, ha kellene még valami az összhanghoz, ha el akarjuk takarni a nyakunkat, akkor csak dobjunk egy sálat magunkra és máris izgalmasabb a hatás.

Petró Ágnes: „vidám színek, lekerekített formák". Fotó: Szakony Attila

És mi a helyzet a kézitáskákkal? Régen a divat megkövetelte, hogy olyan színű legyen a táska mint a cipő. Ezért aztán nem is volt valami színes, hiszen a fekete cipőt és fekete táskákát mindenhez fel lehetett venni.

– A mai divat túlmutat ezen – folytatta Petró Ágnes. – Egyszerű, letisztult formák a jellemzőek, a táska anyaga nagyon sokféle lehet, akár bőr imitáció, de boríthatja toll vagy szőrös anyag is. Színházba, étterembe, elegáns eseményre finoman kidolgozott, pánt nélkül hordható táskák a divatosak. A trend szerint a négyszögletes forma a menő, lekerekített sarkokkal. Újra visszatérnek a 90-es évek mintái és a magas fényű, bőr vagy bőrhatású anyagok. A színes és vidám táskák is divatosak, ezek általában a könnyed stílust képviselők kedvencei.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!