Sport

2016.01.18. 08:50

Bagonya Kupa Lentiben

Lenti - Az elmúlt hétvégén négy csapat részvételével rendezték meg a településen a Bagonya Kupa kispályás teremlabdarúgó emléktornát.

Korosa Titanilla

A sportrendezvényt a Vörösmarty-iskolában tartották, itt a Lentikápolna TSZ,  a Pórszombat, a Bárszentmihályfa és a Zalabaksa csapatai léptek pályára.

Koltai Balázs, a lentikápolnai csapatkapitány veszi át a kupát Fotó: Horváth László

- A kupát, Bagonya,  Farkas Lajos emlékére szerveztük meg - mondta Kiss Tamás, a tornát lebonyolító bárszentmihályfai településrész képviselője. - Azon csapatok vettek rajt részt, ahol az egykori labdarúgó annak idején játszott. Csapattársai közül meghívtuk Müller Jánost is , aki a díjátadáson is segédkezett. A tornán minden csapat játszott mindenkivel 2x10 perces mérkőzéseket, az így elért pontok alapján hirdettünk eredményt. Mintegy 50 játékos és 20-30 néző és kísérő is jelen volt a rendezvényen. A hagyományoknak megfelelően eljött Bagonya lánya, Somosné Farkas Edina  is Veszprém megyéből családjával, aki a vándorserleget adta át a díjkiosztón. A mérkőzések jó, barátságos hangulatban zajlottak, szép megoldások és sportszerű játék jellemezte a résztvevőket, méltó emléket állítva egykori játékostársuknak.

A győztes Lentikápolna TSZ csapata

A tornát végül a Lentikápolna TSZ csapata nyerte, második lett a Pórszombat gárdája, harmadik a Bárszentmihályfa, negyedik a Zalabaksa csapatai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!