A lakosság segítségét kérik

3 órája

Letörte a visszapillantót - keresik a rendőrök

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt indított eljárást, közölte a police.hu. Az egyenruhások a lakosság segítségét kérik.

Zaol.hu

Ismeretlen személy ismeretlen típusú járművel nekiütközött az ott parkoló kék színű Seat bal oldali visszapillantó tükrének

Forrás: Rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. október 14-én dél és 15 óra 30 perc között Zalaegerszegen, az Ola utca 24. szám előtt anyagi kárral járó közlekedési baleset történt. Ismeretlen személy ismeretlen típusú járművel nekiütközött az ott parkoló kék színű Seat bal oldali visszapillantó tükrének. Ezután  adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy arról információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!