Most szerencsés volt az időpontválasztás

2024.07.07. 14:00

Családi napra várták az érdeklődőket Borsfán

Szórakoztató programok egész sora várta mindazokat, akik részt vettek a Borsfán szombaton megtartott családi nap rendezvényein. Az önkormányzat elsősorban a gyerekeket és fiatalokat akarta megszólítani, hiszen az elmúlt évek során a számukra szervezett rendezvények rendre félbeszakadtak a kedvezőtlen időjárás miatt.

Gyuricza Ferenc

A díszpolgári címmel kitüntetett Bakonyi Pálné (balról a második) Husz Csabáné önkormányzati képviselő, Bánfai Zsolt alpolgármester és Jetzin István Sándor társaságában

Fotó: Gyuricza Ferenc

Erről Jetzin István Sándor polgármester beszélt lapunknak, aki elmondta: a családi nap időpontjának eddig rendszerint június végét jelölték ki, az említett okok miatt azonban az a választás kevésbé volt szerencsés, ezért tették át július első hetének végére.

– Az időjárás most a kegyeibe fogadott bennünket, nagyon jól sikerült, remek hangulatú programon vehetnek részt az érdeklődők – folytatta a polgármester. – A célunk ezúttal is az volt, hogy közösen töltsünk el egy olyan napot, ahol felszabadultan szórakozhatnak a családok. Rengeteg a gyermek, ez azt jelzi számunkra, hogy sikerült megvalósítani az elképzeléseinket.

Az önkormányzat Bakonyi Pálné nyugalmazott pedagógus részére a helyi közösség érdekében végzett munkája elismeréseként díszpolgári címet adományozott, az erről szóló oklevél átadását ugyancsak a családi napon tartották.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában