Divatbemutató

2024.08.25. 08:30

Fashion Night: Balatonfüreden tartották a szabadtéri divatbemutatót

Rendkívül látványos és elegáns szabadtéri divatbemutatót tartott a harmincéves Katti Zoób Divatház Balatonfüreden az Anna Grand Hotel parkjában és a Blaha Lujza utcában hétfőn. Száz modell mutatta be a márka új kollekcióját: a kifutón az idei Anna-bál szépét és két udvarhölgyét is látni lehetett.

Zaol.hu

A Fashion Night ezúttal is a divatház jövő évi teljes kollekcióját mutatta be Fotó: Fülöp Ildikó

Balatonfüred egyik legnépszerűbb társasági eseménye lett az elmúlt években a nyár végi bemutató. Az esemény ezúttal is ingyenesen látogatható volt, a modellek közül pedig sokan a korábbi divatbemutatókon is részt vettek - számolt be a veol.hu.

A Fashion Night a divatház teljes jövő évi kollekcióját bemutatta: többek között lágyan omló anyagokat, flittereket, de csíkos nadrágkosztümöket is látni lehetett a kifutón. A darabok közül szinte mindegyik bárhol és bármikor viselhető.

A bemutató végén Zoób Kati divattervező a tőle megszokott egyszerű nyári összeállításban, kalapban és elegáns, lapos sarkú cipőben unokájával, Izabellával együtt sétált végig a kifutón, aki a kollekció egyik gyerekeknek készült darabját viselte. 

A teljes beszámolót, fotókat a veol.hu-n láthatja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában