Szeptember elején indulnak a foglalkozások

2024.08.29. 18:30

Kutyaiskolai program Letenyén

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján ismét meghirdeti kutyaiskolai programját a Letenyéért Közéleti Egyesület. A dél-zalai kisvárosban szeptembertől tíz foglalkozásra várják az ebtartókat és kedvenceiket.

Gyuricza Ferenc

Meg kell tanulni jól viselkedni

Fotó: Bús Csaba/MW

A kutyaiskolai program során igény szerint akár több csoport indítására is lehetőséget biztosítanak a szervezők. A kezdő és haladó foglalkozások mellett így – kellő számú jelentkező megléte esetén – akár kutyaovi is indulhat a kölyökkutyák számára. 

Marjai Dávid Luna nevű kutyájával
Illusztráció: Vajda János/Észak-Magyarország

Az oktatás helyszíne a Kossuth utcai volt általános iskola lesz, ahova szeptember 7-én, szombaton 10 órára várják az érdeklődőket. A Balassa László által vezetett programra előzetesen is lehet regisztrálni, erre ugyancsak szeptember 7-ig van lehetőség telefonon vagy elektronikus levélben a Letenyéért Közéleti Egyesület elnökénél, Ráczné Lánczok Zsuzsannánál. 

Kutyaoktatás vizslákkal a TóParty Kutyasuliban
Fotó: Nagy Norbert/FMH

A kutyaiskola iránt személyesen érdeklődni a jelzett határidőig szerdán és szombaton lehet, ugyancsak Letenyén, a termelői piacon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában