Újabb tragédia

2024.08.15. 14:06

Megtalálták a mágneshorgászat közben eltűnt kiskamasz testét - videó

A 13 éves fiú holttestét a Mosoni-Dunában találták meg.

Zaol.hu

Fotó: kisalföld.hu

A kisalföld.hu számolt be róla, hogy szerdán késő délután a Győr-Moson-Sopron megyei Kimle településen kamaszfiúk mágnessel horgásztak a Mosoni-Dunán, ám egyiküknek nyoma veszett. Társai hívtak segítséget, a 13 éves Krisztofert több hajó, hivatásos és önkéntes tűzoltóegységek keresték. Éjfélig tartott a kutatás, mivel a vihar miatt kénytelenek voltak abbahagyni a keresést. A fiú élettelen testére csütörtök reggel bukkantak rá.

Csütörtök reggel, kevéssel reggel 8 óra előtt egy helybeli, Glogovácz Gábor találta meg a holttestet
Fotó: Kerekes István/kisalföld.hu

Krisztofer a mágnest testére kötötte, ez akadhatott el, és húzta a víz alá. Kamasz társai azonnal segítségére siettek, felnőtt is keresni indult, továbbá riasztották a 112-es segélyhívót is. 

Reggel 8 előtt egy helybeli, Glogovácz Gábor, Hafner Szabolccsal találta meg a holttestet. Glogovácz személyesen is ismerte a tragikus körülmények között meghalt fiút, valamint családját. A fiú egyedüli gyermek volt. Eller Gizella polgármester a lapnak azt nyilatkozta, az egész falut megrázta az eset. További információk a kisalföld.hu cikkében.

Sajnos a héten nem ez az első tragédia: egy Krisztoferrel egyidős sárvári fiút norvégiai nyaralása során sodort el a folyó hétfőn. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában