Halis-könyvtár

Tegnap, 11:06

Koleszterintől a mediterrán étrendig – előadások a Szív világnapja alkalmából Nagykanizsán

Nagykanizsán a Halis-könyvtárban a Szív világnapja alkalmából szervez ingyenes, tudományos előadásokkal színesített napot szeptember 19-én csütörtökön 16 órától a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház.

Benedek Bálint

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Az eseményre az egészségügyi intézmény szívbarát élelmezési osztálya ételkóstolóval is készül, majd a rendezvényt dr. Brünner Szilveszter a kórház főigazgató-főorvosa nyitja meg. Ezt követően dr. Bazsó Judit kardiológus főorvos Szív- és érrendszeri betegségekről általában címmel tart beszámolót, majd dr. Kiss Tünde kardiológus főorvos a magas koleszterinszint jelentőségéről beszél. Szőke Gyöngyi dietetikus pedig a koleszterin, zsírsavak és a táplálkozás témakörében foglalja össze a gondolatait. Az évek óta legnépszerűbb mediterrán étrendről és annak gyakorlati megvalósításáról pedig dr. Faricsné Hári Vera élelmezési osztályvezető, vezető dietetikus szól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában