Ünnepélyes kulcsátadó a Becsvölgyei Nyitnikék Óvodában

3 órája

A Varázsházikó projekt nyerteseként új napellenzőket kapott az intézmény

Az Etalon Zala Kft. a 2023/2024-es nevelési évre meghirdetett Varázsházikó programjának fődíját a Becsvölgyei Nyitnikék Óvoda nyerte el.

Antal Lívia

A támogatók, a gyerekek és a nevelők együtt ünnepeltek a becsvölgyei óvodában

Forrás: Etalon Zala Kft.

A kétmillió forintos támogatásból szélérzékelővel ellátott elektromos karos napellenzőket telepítettek az óvoda épületéhez, amely a zalaegerszegi vállalkozás tizedik fejlesztése volt. A közelmúltbeli ünnepélyes kulcsátadón elhangzott, hogy a 2015-ben elindított, és 2016-tól a CSR Hungary védjegyet viselő Varázsházikó projekt középpontjában az óvodás korú gyermekek támogatása áll. 

Varázsházikó projekt a gyerekek környezettudatos neveléséért

Annak érdekében, hogy már idejekorán megismerkedjenek a környezetvédelemmel és az újrahasznosítással, minden ősszel meghirdetik a házépítő versenyt a Zala vármegyei óvodák számára. A 2023/2024-es versenyre 60 házikóval neveztek be az intézmények. A legjobban sikerült 30 házikóból kiállítást rendeznek majd a Mindszentyneumban. 

A cég a 2024/2025-ös nevelési évben is meghirdeti a versenyt, hogy folytassa azt a munkát, amely során számos fejlesztést valósítottak meg az óvodákban. Nyílászárókat és padlóburkolatok cseréltek, tornaszobát és sportpályát létesítettek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában