A Zalakarosi Fürdő vendégei is adakozhattak a jó ügy érdekében

2 órája

Mező-gimnázium: kerékpártároló építéséhez kérték a fürdővendégek segítségét

A nagykanizsai Mező-gimnázium Alma Mater Alapítványa nemrégiben tartotta jótékonysági családi napját a Zalakarosi Fürdőben, ahol egy, az iskola mellé tervezett kerékpártároló építéséhez kérték a fürdővendégek segítségét.

Benedek Bálint

Az eseményen Szabadics Zoltán a Mező-gimnázium Alma Mater Alapítvány elnöke elmondta: eddig csendben, de szorgalmasan dolgoztak, s megteremtették az alapját azoknak az álladó programoknak, amivel a gyerekeket és az intézményt lehet támogatni.

Mező-gimnázium
A fürdő területén családi nap keretében gyűjtöttek adományokat a Mező-gimnázium kerékpártárolójára, balról: Kötőné Fazekas Judit, Szabadics Zoltán és Végh Andor, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója, az alapítvány tagja
Fotó: Szakony Attila

A Mező-gimnázium alapítványa szervezett jótékonysági napot

– Most kimozdultunk a komfortzónánkból és az idén egy családi nap keretében arra gyűjtünk, hogy a gimnazistáknak építhessünk egy olyan tárolót, melyben a kerékpárok, a rollerek és a motorok elférnek, s tető alatt, védett helyen lehetnek – folytatta. – Jelenleg ezeket a járműveket a szabad ég alatt a gimnázium előtt tárolják, kitéve a rongálásnak is.

A kerékpártároló közel 3 millió forintba kerül

Majd Kötőné Fazekas Judit a gimnázium igazgatója is szólt a fürdőzőkhöz. Kiemelte: a fiataljaikkal együtt hisznek a közösség erejében, s remélik minél többen a jó ügy mellé állnak és adományaikkal segítik a tároló megépítését. Ráadásul az intézményük az idén ünnepli a 60. születésnapját, ezért kifejezetten örülnek a támogatásoknak, melyből a tanulók álma válhat valóra.

Az iskola területére elhelyezett tároló várhatóan közel 3 millió forintból készülhet el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában