Még mindig kritikus a színésznő állapota

2024.10.10. 08:00

Sallai Nóra balesete: az olvasóink súlyosan megbüntetnék a BMW sofőrjét!

Túlzás nélkül állíthatjuk: egy ország drukkol Sallai Nóra színésznő felépüléséért. Kisfián, az 5 éves Bendén viszont nem lehetett segíteni, elhunyt. Azóta érthetően forrnak az indulatok, és a zaol.hu olvasói közt vannak, akik életfogytiglani börtönbüntetést szabnának ki a BMW-vel száguldozó fiatalokra.

Benedek Bálint

Sallai Nóra

Forrás: ZH

A témával a tragikus baleset után nem sokkal portálunk is foglalkozott. Aztán arról is beszámoltunk, amikor kiderült, hogy az orvosok heroikus küzdelme ellenére a kisfiú szervezete feladta a harcot. Azóta a TV2 Tények című műsorának nyilatkozott a színésznő férje, aki szerint Sallai Nóra állapota továbbra is súlyos.

Sallai Nóra
Sallai Nóra balesetének helyszíne Alsónémediben
Fotó: Kovács Dávid

A zaol.hu olvasóinak ítélete világos: életfogytiglan a száguldozóra

Most pedig egy csokorba gyűjtöttük azokat a hozzászólásokat, melyek a Facebook oldalunkra érkeztek. Ebből az is világosan kiderül, hogy mekkora dühöt és indulatot váltott ki az eset. A hozzászólok szerint a balesetet okozó autósokra a legszigorúbb ítéletet kell kiszabni.

Az írásaink alá érkezett hozzászólásokból válogattunk:

– Akik ilyen járművel száguldoznak, azokat nem érdekli, ha valami összetörik vagy valaki meghal. Azt gondolják a sok pénz, felsőbbrendűséget ad. Nekik a büntetés holmi apró pénz. Nem számít nekik sem anyagi, sem ember élet

– Igaz, hogy Ő (utal Sallai Nórára a hozzászóló) hajtott ki. Viszont az 50 km és a 130 km sebesség között 80 km van. Több mint a duplája a megengedett sebességnek lakott területen.

– A világítása sem égett állítólag a BMW-nek

– Legelső híreknél. Amúgy a videónál is látszott a nagy tempó.

– A felelőtlenek által okozott tragédiák nem balesetek, hanem GYILKOSSÁG! A büntetés mértékének is tükröznie kéne ezt!

– Őszinte részvétem a családnak, sok erőt kívánok, hogy el tudják viselni ezt a tragédiát!

– A felelőtlenek, akik ezt csinálták szegénnyel, remélem életfogytiglanra ítéik!!! Nem elég, hogy egy Anya elveszíti az 5 éves gyerekét, ha egyáltalán felébred!! És akkor ilyen barom suhanc drogos meg szórakozik másnak az életével!!! ÉLETFOGYTIGLANT RÁJUK!!!!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában