Budapesten rendezik

2018.08.14. 18:28

Ott lesz az ifjúsági vb-n Kondákor Emília

Eldőlt, hogy Kondákor Emília Cecília, a Kanizsa Box Klub ökölvívója indulhat 54 kgban az ifjúsági női világbajnokságon, melyet augusztus 21-től rendeznek meg Budapesten.

Kühne László

Kondákor Emília hazai közönség előtt bizonyíthat Fotó: archív

Emília már július közepén elkezdte a felkészülést a női válogatott kerettel, és ebben olaszországi, valamint írországi szakaszok is voltak. A közös munka során a magyar válogatott tagjai több másik nemzeti válogatott hölgyeivel közösen készülhettek a továbbiakra, de elsősorban persze az ifjúsági vb-re, mely a jelenleg zajló versenyszezon csúcseseményének számít – tudtuk meg Tóth Lászlótól, a KBK edzőjétől.

Kondákor Emília hazai közönség előtt bizonyíthat Fotó: archív

– Az esélyek előzetes latolgatásába nem szeretnék belemenni, hiszen egyelőre nincs elegendő információnk, többek közt azt sem tudni még, hogy hány induló lesz a világversenyen, illetve hogy a mezőny minőségét tekintve mire számíthatnak a sportolók – folytatta Tóth László. – Az biztos, hogy Emília mindent meg fog tenni azért, hogy a lehető legtöbbször győztesen hagyhassa el a szorítót. Egyben nagyon örülünk annak is, hogy mindezt hazai környezetben teheti meg. Biztos vagyok abban, hogy fővárosunk kiváló és nagyszabású világeseménynek ad majd otthont a hónap végén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában