Közvetlen riválisok ellen

2023.03.10. 18:41

Éles meccsek várnak a zalaiakra a labdarúgó NB III-ban

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában, ahol mindhárom zalai csapatra közvetlen rivális, vagyis rangadó vár.

Varga Andor

Pirosban a kanizsai Szilágyi Adrián a III. Ker. ellen

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A dobogó legalsó fokát elfoglaló FC Nagykanizsa Felcsúton játszik 11 órától, és ha esetleg kikap a Puskás AFC második csapatától, egy helyet hátrébb csúszik a tabellán. Erre azonban gondolni sem szeretnének a csapat háza táján, hiszen a múlt heti, III. Ker. TVE elleni hazai botlás után mindenképp vissza szeretnének térni a győztes útra.

– Megtaláltuk a vereség okait, és a héten azon dolgoztunk, hogy kiküszöböljük ezeket – mondta a gárda edzője, Gombos Zsolt. – A múlt heti fiaskó után lesznek változások a csapatban, remélem, hogy vissza tudunk találni korábbi önmagunkhoz.

A Puskás remek formában van, utóbbi hét mérkőzésén veretlen, és közben hatszor győzött – éppen itt lenne az ideje, hogy véget érjen ez a remek széria.

Ugyancsak 11 órakor kezd a ZTE FC II., mely a stadion mögötti pályán a Gyirmót II.-t fogadja. A két csapatot két helyezés és 3 pont választja el a tabellán, s ha az egerszegi fiatalok megszerzik a három pontot, utolérik ellenfelüket.

Délután két órakor kezdődik a Technoroll-Teskánd KSE fellépése Csornán: a meccs előtt a 17. helyezett zalaiak két ponttal és egy hellyel állnak jobban a házigazdánál.

– Remélem, hogy át tudjuk menteni a múlt heti remek formát, amellyel Budaörsről pontot raboltunk – mondta Pergel Attila, a Teskánd trénere. – Hatpontos mérkőzés vár ránk, óriási csatára számítok, melyen szeretnénk diktálni a tempót, mert fiatal csapatom így lehet eredményes.

A Csorna ősszel 1-0-ra nyert Teskándon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában